Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Ciorbă de murături. Cea mai gustoasă mâncare

Ema Apostu / 28 feb 2020 / 17:07

Ai mâncat vreodată ciorbă de murături? Oricât de ciudat ar suna, trebuie să știi că este delicioasă. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- 500 g murături asortate

- o ceapă medie

- un ardei gras

- un morcov

- o bucată de țelină

- o rădăcină de păstârnac

- 2 cartofi

- 2 roșii în bulion

Vezi și: Vărzare, rețeta tradițională. Cea mai bună plăcintă cu varză

Cum se prepară

 

Taie murăturile cuburi și pune-le la fiert în 2,5 litri apă. După 20 de minute, adaugă ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina și păstârnacul, pe care le-ai tocat mărunt, potrivit retetepractice.ro. După alte 10 minute de fiert, poți adăuga cartofii tăiați cubulețe. După ce au fiert și cartofii, adaugă cele 2 roșii din bulion. Lasă ciorba de murături să mai dea în câteva clocote, apoi închide focul și servește-o asezonată cu smântână și verdeață.

Vezi și: Ciulama de gălbiori cu mămăliguță. Deliciul din farfuria românilor

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25