Ciorbă de murături. Cea mai gustoasă mâncare

Ai mâncat vreodată ciorbă de murături? Oricât de ciudat ar suna, trebuie să știi că este delicioasă. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- 500 g murături asortate

- o ceapă medie

- un ardei gras

- un morcov

- o bucată de țelină

- o rădăcină de păstârnac

- 2 cartofi

- 2 roșii în bulion

Vezi și: Vărzare, rețeta tradițională. Cea mai bună plăcintă cu varză

Cum se prepară

Taie murăturile cuburi și pune-le la fiert în 2,5 litri apă. După 20 de minute, adaugă ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina și păstârnacul, pe care le-ai tocat mărunt, potrivit retetepractice.ro. După alte 10 minute de fiert, poți adăuga cartofii tăiați cubulețe. După ce au fiert și cartofii, adaugă cele 2 roșii din bulion. Lasă ciorba de murături să mai dea în câteva clocote, apoi închide focul și servește-o asezonată cu smântână și verdeață.

Vezi și: Ciulama de gălbiori cu mămăliguță. Deliciul din farfuria românilor

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play




Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy