Cioloş refuză să mai aprobe bugetele companiilor: Nu mai vreau să aprobăm doar nişte cifre

Premierul Dacian Cioloş a anunţat, miercuri, că nu va mai aproba bugete de venituri şi cheltuieli pentru companiile din subordinea ministerelor în lipsa unei documentări care să indice ce anume vor să obţină Consiliile de Administraţie şi managerii unităţilor cu acel buget.

"Am cerut Cancelariei să amânăm aprobarea bugetelor pentru anumite companii şi societăţi din subordinea ministerelor, pentru că nu mai vreau să aprobăm doar nişte cifre fără să ştim ce e acolo în spate. O să vă rog, domnilor miniştri care veniţi cu astfel de aprobări de bugete, venituri şi cheltuieli ale companiilor, să vedem şi ce au decis Consiliile de Administraţie şi managementul companiilor respective că vor să facă cu bugetele respective", a declarat premierul Dacian Cioloş, miercuri, la începutul şedinţei Guvernului.

Prim-ministrul a cerut mai multe verificări şi argumente, cifrele brute fără explicaţii nefiind suficiente pentru ca Guvernul să îşi asume aprobarea bugetelor.

"Dacă vedem acolo doar cifre de venituri, de cheltuieli, de salarii, investiţii fără să ştim care e conceptul, nu cred că e suficient pentru ca Guvernul să poată să-şi asume această aprobare", a spus Cioloş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel