Cioloș ”a tăiat moțul” Guvernului. Premierul dă cărțile pe față: Nu am fost pregătit să-mi asum acest lucru

Premierul Dacian Cioloș a afirmat că propunerea sa pentru funcția de premier a venit în grabă și l-a luat pe nepregătite. 

”PNL mi-a propus să mă sprijine pentru un eventual mandat de prim-ministru mai târziu, la fel și un alt partid, USR. Am acceptat acest lucru, dar am spus foarte clar că nu mă implic în campania electorală. Nu o să spun oamenilor cu cine să voteze. Le-am spus care e viziunea mea. Dacă unele partide susțin aceste principii și le promovează, e responsabilitatea lor” a afirmat Dacian Cioloș, la Europa FM. 

Premierul a mai afirmat: ”Nu știu dacă pot să spun că-mi doresc să fiu premier după 11 decembrie 2016. Am spus că sunt gata să-mi asum acest lucru. Eu nu am fost pregătit să-mi asum acest lucru atunci când mi s-a propus, a fost făcută în grabă. Acum poate că sunt mai mult decât atunci, dar și acum pentru viitor sunt mai multe lucruri care trebuie să se întâmple. E foarte important programul de guvernare, sunt multe lucruri care au fost aruncate în spațiul public de diferite partide, trebuie structurate într-un program de guvernare coerent”. 

”Va fi probabil mult mai complex de guvernat cu partide politice, dar asta e democrația, urmează să văd. Nu o să-mi vând conștiința pentru nimic în lume, cu atât mai puțin pentru un post de prim-ministru”, a mai afirmat Dacian Cioloș. 

Premierul a tăiat și ”moțul Guvernului”, la Europa FM. El a ales din tavă telefonul, subliniind importanța comunicării. Dacian Cioloș a spus că nu vor face o petrecere, dar și-au făcut analiza, pentru că a observat că le fac analiza ”mulți alții”. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel