Cioloș a numit noi prefecţi în Caraş-Severin, Maramureş, Mehedinţi şi Prahova

Guvernul a numit, miercuri, noi prefecţi în judeţele Caraş-Severin, Maramureş, Mehedinţi şi Prahova, respectiv pe Florenţa Maria Albu, Sebastian Mihai Lupuţ, Cristinel Pavel şi Cosmin Georgescu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu. 

Dan Suciu a informat că Guvernul a adoptat, miercuri, hotărâri în acest sens. 'Se încetează exercitarea cu caracter temporar a funcţiei de prefect pentru judeţele Maramureş, Mehedinţi şi Prahova şi se numesc următorii prefecţi: pentru judeţul Caraş-Severin, cu caracter temporar în condiţiile legii, Albu Florenţa Maria, în judeţul Maramureş, cu caracter temporar prin detaşare în condiţiile legii, Lupuţ Sebastian Mihai, prefect în judeţul Mehedinţi, cu caracter temporar prin detaşare în condiţiile legii, este numit Pavel Cristinel, iar prefect al judeţului Prahova, cu caracter temporar prin detaşare în condiţiile legii, a fost numit Georgescu Cosmin', a spus Suciu.

De asemenea, în judeţul Bistriţa-Năsăud, tot cu caracter temporar şi în condiţiile legii, a fost numit subprefect Terente Ciuci, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel