Cine l-ar înlocui pe Erik ten Hag. United are patru variante

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

 Manchester United explorează posibile variante pentru a-l înlocui pe antrenorul olandez Erik ten Hag, conform surselor citate de ESPN.

Viitorul lui ten Hag la echipa „diavolilor roşii” este nesigur, chiar și în cazul unei victorii în finala Cupei Angliei împotriva rivalilor de la Manchester City.

Anul acesta, sub conducerea lui ten Hag, Manchester United a avut un parcurs dezamăgitor. Echipa se află pe locul 8 în campionat, fiind în afara cupelor europene, și a terminat pe ultimul loc în grupa A din Liga Campionilor, în spatele lui Bayern, FC Copenhaga și Galatasaray.

Conducerea lui Manchester United, conștientă de necesitatea unei schimbări, a început să tatoneze terenul pentru a găsi un înlocuitor adecvat. Printre numele vehiculate se numără manageri cu experiență, precum Thomas Frank (Brentford), Kieran McKenna (Ipswich Town), Thomas Tuchel, fostul antrenor al lui Bayern, și Mauricio Pochettino, recent plecat de la Chelsea Londra.

„Noul coproprietar al clubului din Manchester, Sir Jim Ratcliffe, și echipa sa, condusă de directorul sportiv de la INEOS, Sir Dave Brailsford, au evaluat informații despre mai mulți candidați care l-ar putea înlocui pe ten Hag. Printre aceștia se numără Thomas Tuchel și Mauricio Pochettino, ambii liberi de contract după ce au părăsit Bayern Munchen și Chelsea, respectiv, actualul manager de la Ipswich Town, Kieran McKenna, și antrenorul lui Brentford, Thomas Frank. Au fost purtate discuții informale cu reprezentanții tuturor celor patru potențiali candidați”, au declarat surse apropiate clubului pentru ESPN.

Conform publicației engleze The Guardian, candidatul ideal pentru postul de antrenor al lui Manchester United este considerat Thomas Tuchel. Cu o experiență vastă în fotbalul european și rezultate notabile la echipe precum Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain și Chelsea, Tuchel este văzut ca o soluție viabilă pentru revitalizarea echipei mancuniene.

Pe măsură ce finala Cupei Angliei se apropie, rămâne de văzut ce decizie va lua conducerea lui Manchester United în privința viitorului lui Erik ten Hag și cine va prelua conducerea echipei pentru următorul sezon. Cert este că „diavolii roșii” sunt hotărâți să revină în prim-planul fotbalului european și să își recâștige locul în competițiile de top.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel