Cine îi ia locul lui Raed Arafat în Ministerul Sănătății

raed_arafat
raed_arafat

Raed Arafat a plecat din Ministerul Sănătății.

Dorel Săndesc, şeful Secţiei anestezie şi terapie intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara, a fost numit în funcția secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în locul lui Raed Arafat, care va conduce Departamentul de intervenţii în situaţii de urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Dorel Săndesc este preşedintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă, dar și membru în societatea mondială de ATI.

Mai mulți secretari de stat înlocuiți

Ilie Botoş, care a fost secretar de stat la Cancelaria primului-ministru, va ocupa funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Diana Marielissa Voicu va deţine funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Societatea Informaţională, după ce Toma Câmpeanu a fost eliberat din acest post, scrie cotidianul.ro.

Iulian Ghiocel-Matache va ocupa funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor. El a mai deţinut funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale.

Şi în Ministerul Agriculturii a fost numit un nou secretar de stat – Peter Tamas Nagy. La Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură din cadrul Ministerului Mediului a fost numit secretar de stat Cătălin Diaconescu, iar la Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism – George Constantin Brezoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel