Cine este succesoarea lui Dan Mihalache, Andreea Ioana Lambru

lambru
lambru

Dan Mihalache a fost demis din funcția de secretar general adjunct al Guvernului, iar în locul său a fost numită Andreea Ioana Lambru.

Andreea Ioana Lambru are 27 de ani, a fost director de cabinet al lui Radu Stroe, este secretar general adjunct al PNL şi director comercial la Sucursala de Administrare şi Întreţinere a Fondului Imobiliar a RA-APPS, scrie Mediafax.

Andreea Ioana Lambru s-a născut la 12 aprilie 1985. În anul 2008 a absolvit Universitatea Româno - Americană, Facultatea de Economie Generală.

În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat Sector 4, Bucureşti, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, Bucureşti.

Din anul 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.

Potrivit declaraţiei de avere, Lambru are un autoturism Peugeot 207, iar în anul fiscal precedent a încasat 29.389 de lei de la PNL.

Premierul Victor Ponta l-a demis marţi, pe secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache.

Decizia lui Ponta vine în urma declaraţiilor anti-americane făcute de Mihalache și după ce demnitarul l-a atacat dur pe șeful ANI, pe care l-a numit “această jigodie frustrată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel