Chiriţoiu: Datoriile Poștei Române, șterse pe modelul CFR Marfă

Președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, a declarat, duminică, la Realitatea TV, că după modelul de la CFR Marfă, Guvernul Ponta va șterge și datoriile Poștei Române pentru a o face atractivă pentru cumpărători.

Confirmarea a venit din partea preşedintelui Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. Invitat la emisiunea Perspectiva, anunţul făcut de şeful consiliului vine în contextul în care şi ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, anunţa la începutul lunii că România va trebui să ceară acordul Comisiei Europene pentru conversia datoriilor de aproximativ 56 de milioane de euro în acţiuni la Poşta Română. Amintim faptul că şi Poşta Română trebuia privatizată, conform acordului cu FMI, până la jumătatea acestei luni. Datoriile uriaşe, pierderile lunare şi numărul mare de personal i-au alungat însă pe investitori. Deşi termenul pentru depunerea ofertelor a fost prelungit, la ora deschiderii plicurilor, nicio companie nu s-a mai prezentat.

"Daca o duci încarcată de datorii - nu vine nimeni sa o ia - dovada,  Poșta Română unde am încercat să o vindem cu datorii și n-a venit nimeni da? și acum ne străduim să stergem și datoriile de la Poșta Româna dupa modelul de la CFR Marfa", a declarat Bogdan Chiriţoiu, preşedintelui Consiliului Concurenţei, la emisiunea "Perspectiva".

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel