Chirieac: PNL nu-și va respecta nicio promisiune. Guvernul Orban, primul din istorie care face asta!

Analistul politic Bogdan Chirieac a avut o reacţie extrem de dură după ce PNL a anunţat că se va depăşi ţinta de deficit bugetar de 3 la sută impusă de UE şi a declarat că Guvernul Orban este primul din istorie care va depăşi această ţintă de deficit dar şi că liberalii nu îşi vor respecta nicio promisiune electorală. 

"Vor trece legile justiţiei prin asumarea de către Guvern. Partidele care au întronat Guvernul Orban şi au dărâmat Guvernul Dăncilă nu vor face nimic, deşi au spus că nu vor desfiinţarea SIIJ. PNL face ce trebuia să facă PSD când avea 50 la sută. Angajarea răspunderii! În scurt timp va fi reinstaurat procurorul Portocală.

PNL nu îşi va respecta în niciun fel promisiunile electorale. De altfel, Guvernul PNL va fi primul care va depăşi deficitul de 3 la sută impus de UE. Apreciez şi trebuie să recunosc determinarea cu care merge PNL acum, este o acţiune în forţă, jos pălăria. Ei sunt îndreptăţiţi să facă asta, moralmente, de rezultatul dlui Iohannis la prezidenţiale. Au această acoperire!", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel