Chirieac: Guvernul Orban, măsură care m-a DISPERAT. Dovedește DISPREȚ

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după anunțul făcut astăzi de Guvernul Orban. 

"Nu-mi imaginam că, în 60 de zile, un Guvern al României poate aluneca atât de rău. Nici Guvernul Cioloș, care totuși a fost Guvernul zero nu s-a prăbușit atât de repede. Eu înțeleg perfect reacțiile președintelui Iohannis. Nu-mi imaginam că în 60 de zile, practic 70 de zile de guvernare sunt atât de multe semne de întrebare și apar primele fisuri deschise în interiorul Guvernului. Au o chestiune pe care a avut-o în principal Guvernul Cioloș, unde era oaste de strânsură, care disprețuia profund establishmentul politic, presa, pe oricine vreți dumneavoastră. Ei erau Dumnezeii. Aceeași chestiune o văd la Guvernul PNL, o totală lipsă de dialog, o totală lipsă de dorință de a explica deciziile", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV. 

Ce a făcut Guvernul PNL după ce a zis că nu dă punte de sărbători?

"Măsura care m-a disperat a fost asta cu punțile. Vă dau cuvântul de onoare! Știți, că eu sunt cu munca, asta m-a învățat pe mine. Nicio națiune nu s-a ridicat fără muncă. Am condamnat de n ori comuniștii cu punțile, da? Vine Guvernul liberal și spune: nu se dă punte. Deci cine vrea să plece să aibă trei săptămâni de concediu în perioada asta, își ia două zile de concediu, că nu moare nimeni, da? În fiecare birou al statului rămâne măcar unul, ca privatul, dacă are nevoie- sau cetățeanul- să-l găsească. La privat, nu există așa ceva. Știți foarte bine, doamna Ruse, că sunteți aici, care muncește de Crăciun, are liber de Anul Nou și invers. La noi, în presă, așa e în general.

Ce face Guvernul liberal după ce anunță că nu face punte? Dă punte! Asta dovedește același dispreț față de muncă și de mediul privat pe care nu mă așteptam să-l văd la PNL", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel