Chifteluţe cu legume, reţeta care îţi lasă gura apă. Sunt delicioase

Ana Vasilescu / 27 noi 2019 / 22:28 Salveaza PDF Comentarii

Chifteluţele cu legume se fac foarte uşor şi sunt delicioase. Vă prezentăm o reţetă care vă va lăsa gura apă. 

Ingrediente

 

Jumătate de kilogram de cartofi

4 dovlecei

1 ceapă mare

2 morcovi

Sare

Piper

O lingură de ulei

1 căţel de usturoi

1 felie de pâine

3 linguri de făină

1 ou

Verdeaţă

Citeşte şi Şniţele de pui, cea mai buna reţetă. Acesta este secretul

 

Mod de preparare

 

În primul rând, se pun cartofii la fiert. Ne ocupăm şi de restul legumelor. Le curăţăm, le spălăm şi le tocăm mărunt. După ce s-au fiert cartofii, îi zdrobim şi îi amestecăm cu restul legumelor. Adăugaţi usturoiul, verdeaţa, oul, pâinea şi amestecaţi bine. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare şi puţin piper. 

Faceţi chiftele de mărime potrivită, apoi le puneţi într-o tavă unsă cu puţin ulei. Introduceţi tava în cuptor, la o temperatură de 180 de grade, timp de 20 de minute. 

Citeşte şi Înmoaie carnea în lapte. Secretul pe care nu ţi l-a spus nimeni

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27