CFR Cluj - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, rezultat FINAL în Liga 1. Nu au putut trece peste înfrangerea cu Dinamo Zagreb

CFR Cluj a disputat un meci, pe teren propriu, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a Ligii I de fotbal. 

Cele două formații au terminat la egalitate, scor 0-0.

Campioana a avut şansa de a obţine victoria, dar a ratat un penalty prin Ciprian Deac (57). Deac a ratat o lovitură de la 11 metri şi în meciul de miercuri, cu Dinamo Zagreb, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Mijlocaşul a transformat la loviturile de departajare în partida cu croaţii, dar CFR a fost eliminată din competiţie. Clujenii au mai ratat sâmbătă prin Deac (4, 34) şi Mario Rondon (42).

Sepsi OSK a avut ocazii prin Marius Ştefănescu (5) şi Radoslav Dimitrov (31). Pentru Sepsi OSK este primul punct din acest campionat, în timp ce CFR venea după o victorie cu Academica, la Clinceni (2-1). FC CFR 1907 Cluj - ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-0, Stadion Dr. Constantin Rădulescu - Cluj-Napoca Ciprian Deac (CFR) a ratat un penalty în min. 57 (bară).

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti) Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Ilinca Viorel (Piteşti) - LPF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel