CFR Cluj - Astana. Dan Petrescu s-a dezlănțuit: Mă judecă ei?!

CFR Cluj s-a calificat dramatic în turul II al preliminarilor Champions League după ce a trecut 3-1 de Astana, campioana României pierzând meciul tur cu 1-0.

La finalul partidei Dan Petrescu s-a dezlănțuit împotriva celor care l-au criticat pentru începutul de sezon neconvingător al CFR-ului.

„Primul gol ne-a ajutat foarte mult. După aceea am avut o bară, un penalty și un gol anulat. Fotbalul e făcut din mici detalii. În primele meciuri, echipa a fost făcut pilaf de toată lumea. Se spunea că nu atacăm, că e bătrân Culio și că eu nu sunt antrenor bun. Asta e România. Accept orice critică, dar nu accept să se vorbească urât de Culio. E cel mai bun jucător din istoria CFR-ului și îmi pare rău că îmbătrânește. Azi a făcut un meci mare.

Sunt fericit pentru mine, pentru fani și pentru club. Eu mereu sunt criticat. Cine mă judecă pe mine? Cine mă judecă? Nu au fost și ei antrenori și nu au prea făcut nimic? Mă judecă pe mine care am câștigat trofee și nu mă mai satur de câți bani am făcut? Acum că ne-am calificat sunt iar bun? Mă întrebau dacă am bagajele făcute. Da, am geanta cu mine. Care e problema? Am un contract pe trei ani, iar dacă nu sunt bun, CFR-ul mă dă afară", a declarat Dan Petrescu, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel