EXCLUSIV  Cea mai mare schimbare pentru o ZODIE apare în 2022! Notează de ACUM data în calendar

Horoscop 2022 / Foto Pexels
Horoscop 2022 / Foto Pexels

În 2022, o zodie va fi nevoită să facă un pas înapoi...

... cel puțin până pe 11 mai, a precizat astrologul Daniela Simulescu. „Prima zi a anului 2022 vine cu o conjuncție Lună - Marte în Casa 9, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri. Dar tranzitul lui Jupiter în a 12-a casă își dorește să te ocupi mai întâi de problemele ferite de ochii lumii. De vindecare. Sănătatea ta sau a celor dragi, și cea fizică și cea emoțională. Ziua de 12 aprilie va da o conjuncție între Jupiter și Neptun, aspect ce îți va dizolva toate așteptările legate de viață și credința personală. Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai - 28 octombrie.

În prima parte a anului, recomandabil ar fi să îți rezolvi problemele relaționale, să scapi de persoanele toxice din viața sau să decizi să nu te mai implici în relații cu persoane indisponibile. Ai timp suficient până în martie să îți dai seama dacă partenerul este ceea ce trebuie și dacă merită să faci următorul pas cu el”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie, previziunile fiind valabile pentru anul 2022. Mai multe despre 2022, puteți citi AICI!

 

VEZI ȘI: Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te! Apar oameni noi în viața ta, iar finalul de august te va surprinde

 

 

 

Pe 12 august a început tranzitul lui Mercur prin Fecioară

Tranzitul lui Mercur prin Fecioară a început pe 12 august și se va termina pe 30 august. „Este unul foarte scurt, dar și foarte productiv, exact așa cum îi place”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. „Cu alte cuvinte, nu lăsa pentru septembrie ce poți face în august. Mai ales chestiunile ce țin de documente, achiziții sau muncă. Pe urmă, Mercur se va apropia de retrogradare și totul va fi îngreunat”, a explicat Daniela Simulescu.

 

19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată

 

Va avea loc o eclipsă importantă în luna noiembrie. „19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată. Atunci avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină pe axa Scorpion-Taur. Până aici, nimic neobișnuit, doar că Eclipsa, pe harta astrologică a României, va zgudui multe puncte puternice”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Să nu uităm de evenimentele politice importante de la finalul anului. Pe lângă asta, atunci când vorbim de Taur-Scorpion, suntem obligați să amintim de siguranță/asigurare, bani, resurse, informații ascunse. Atunci se va schimba ceva în conștiința românilor. Nu își are rost întrebarea dacă va fi de bine sau de rău. Va fi pur și simplu”, a subliniat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel