EXCLUSIV  Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te! Apar oameni noi în viața ta, iar finalul de august te va surprinde

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog, a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare.

Ce se întâmplă cu o zodie

„Sunt curioasă de Luna Plină cu cine vă certați, cu cine discutați, ce ziceți. Uitându-ne spre săptămâna viitoare, veți avea oameni în jur care vă zic cum să vorbiți și cum să reacționați. Încearcă să vă facă să fiți ca ei. Începe o perioadă în care aveți nevoie de stabilitate în familie, la locul de muncă. Unele evenimente depind de voi, altele nu. 

Cu Venus în Casa 5 este bine. Cei singuri pot cunoaște oameni noi, pot discuta, nu se leagă neapărat relații, dar pot fi mesaje, poze și melodii trimise, discuții, povești”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

 

Află de la Daniela Simulescu horoscopul pentru săptămâna 23-29 august pentru toate zodiile:

Luna Albastră din weekend, eveniment rar. După ultimul an haotic, urmează adevărul

A doua Lună Plină sau Super Luna în Vărsător are loc în 22 august. Este cunoscută şi sub numele de Blue Moon (Luna Albastră) şi este un eveniment astronomic rar.

Luna Plină va avea un rol important în viața celor cu marcaj puternic în următoarele semne: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Dacă te știi cu Soarele, alte planete personale sau unghiuri în acestea, cu siguranță vei resimți Luna Plină intens.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, a vorbit despre Luna Plină. „Dacă te ştii cu acest marcaj, gândeşte-te puţin la ceea ce s-a întâmplat în viaţa ta, de pe 11 februarie, când am avut Lună Nouă în Vărsător. Stai şi gândeşte-te ce s-a întâmplat în viaţa ta. Gândeşte-te ce ţi-a apărut în cale şi gândeşte-te, acum, în jurul datei de 22 august, unde eşti. Şi ceilalţi se pot gândi. Dacă nu mai crezi în proiectul respectiv, lasă-l şi fă loc pentru altceva.

Fii obiectiv şi spune-ţi verde în faţă dacă merge sau nu! Dacă vei lăsa loc liber, viitorul îţi va surâde. În momentul în care apare gândul de relaxare, vei vedea că lucrurile vor începe să se deruleze. Ori se întâmplă ceva ce ţi-ai propus, ori apare altceva. Rememorează ce s-a întâmplat în ultima jumătate de an şi vezi dacă a avut sens. (...) Luna Plină îşi doreşte să îţi aducă optimism, toleranţă, empatie. Este un moment în care trebuie să devenim diplomaţi, manieraţi. Trebuie să schimbi ceva, o percepţie. Dacă eşti pregătit să fii mai deschis, vei avea multe beneficii", a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel