Urmărește emisiunea live


Cea mai ciudată comparație între guvernul Cioloș și Grindeanu, VIRAL pe Facebook

Mai multe site-uri de știri au prezentat paralela între membrii guvernului Cioloș și guvernul Grindeanu, o paralelă făcută de un tânăr din Cluj. Dar cine este acest tânăr a cărui postare a devenit virală, deși nu are argumente în comparațiile făcute?

Laurențiu Dincă este un tânăr de 22 ani care susține puternic USR. În campania alegerilor parlamentare s-a implicat foarte mult în susținerea politicienilor de la Uniunea Salvați România. De asemenea, pagina lui de Facebook este plină de mesaje și fotografii anti-PSD.

Așadar, postarea sa a strâns peste 9.000 de share-uri și circa 7.000 de Like-uri. De exemplu, Laurențiu Dincă spune că în locul lui Dragoș Pîslaru a venit Olguța Vasilescu. Și atât. Nu spune de ce era mai bun Pâslaru. El uită chiar și de declarație nefericită a tehnocratului care spunea: "noi dăm acum beneficii unor oameni care stau, lâncezesc şi sunt trântori". Și exemplele pot continua.

"În locul lui Cioloș a venit Dragnea.

- La Ministerul Economiei, în locul lui Costin Borc - Doctorat în Economie, Wisconsin Madison, a venit fostul director al Poștei Române, Alexandru Popescu, are încasa în 2015 un bonus de performanță de 135.418 lei, deși Poșta e la un pas de faliment.

- La Ministerul de Externe, în locul lui Lazăr Comănescu - Doctor în relații internaționale, diplomat de carieră, a venit Teodor Meleșcanu, comunist de carieră.

- La Ministerul de Interne, în locul lui Dragoș Tudorache - omul care a introdus sistemul video în secțiile de votare, vine Carmen Dan, o fostă funcționară din Teleorman, pe care o recomandă relația apropiată cu Dragnea.

- La Ministerul Educației, în locul lui Mircea Dumitru, rector al Universității din București, membru în comisia care a constant plagiatul lui Ponta, vine Pavel Năstase, un susținător al lui Ponta.

[citeste si]

- La Ministerul Justiției, în locul Rlucăi Prună, vine Florin Iordache, cel care a inițiat și coordonat „Marțea Neagră".

- La Ministerul Muncii, în locul lui Dragoș Pîslaru vine Olguța. OLGUȚA. Olguța. Atât aici.

- La Ministerul Sănătății, în locul lui Vlad Voiculescu, singurul ministru care începuse lupta contra mafiei din sistemul de sănătate, vine Florian Bodog, om din sistem, bănuit de plăgiat.

- La Ministerul Transporturilor, în locul lui Petru Sorin Bușe, cu experienţă de peste 25 de ani în industria auto globală, între septembrie 2010 şi mai 2015 fiind vicepreşedinte al Inginerie Renault Globale şi Directorul General al Renault, vine Răzvan Cuc, demis din guvernul Cioloș, fără experință în domeniu, un domn de la Giurgiu.

- La Ministerul Tineretului și Sportului, în locul multiplei campioane olimpice Elisabeta Lipa, va fi numit Marius Dunca, primul om găsit responsabil de tragedia de la clubul Colectiv. Cam atât.", a scris Laurențiu Dincă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel