Cătăniciu, acidă cu PNL: Unii și-au pierdut memoria. Ați uitat ziua de 10 decembrie 2013

Deputata ALDE Steluța Cătăniciu are o poziție vehementă vizavi de PNL, din cauza moțiunii simple pe Justiție. 

”Aţi scris textul acestei moţiuni la fel cum vă manifestaţi în Opoziţie - superficial, demagogic şi populist, încercând să manipulaţi, prezentând minciuna drept argument în această dezbatere, în speranţa că veţi mai scoate lumea în stradă, negândindu-vă la consecinţe. Vă anunţăm că ALDE va vota împotriva acestei moţiuni” le-a spus deputata ALDE liberalilor.

Steluța Cătăniciu a continuat: ”Pornind de la titlu, moţiunea poate fi considerată doar o scrisoare pierdută scrisă de unii care şi-au pierdut memoria. Mă refer aici la colegii parlamentari ai PNL. (...) Se pare că aţi uitat că ziua de 10 decembrie 2013 a fost regizată ca scenariu al episodului 'marţea neagră' de Traian Băsescu şi Monica Macovei. Unde eraţi în ziua de 10 decembrie 2013? În USL, în această sală, votând modificările de care astăzi vă deziceţi”.

[citeste si]

”În timpul la care faceţi referire, un judecător, şi nu oricare, ci preşedintele ÎCCJ, se declara partenerul de nădejde al DNA, iar România era condamnată pe bandă rulantă la CEDO. Statul de drept era confiscat de structurile de forţă, fiind pervertită ideea de drepturi fundamentale în cea de luptă anticorupţie. Vorbiţi despre episodul Ordonanţei 13 care aşa cum spuneţi că este viu în memorie. Chiar aşa? Este viu acel episod, însă vi s-a şters din memoria decizia CCR din 27 februarie 2017 prin care Curtea a constatat că Guvernul PSD şi ALDE a acţionat legal prin adoptarea acelei ordonanţe”, a mai spus Steluţa Cătăniciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel