Cât cere Paris Saint-Germain pentru Neymar

Copa America 2019 - Brazilia își schimbă căpitanul. Neymar pierde banderola. foto: Confederação Brasileira de Futebol @CBF - FB
Copa America 2019 - Brazilia își schimbă căpitanul. Neymar pierde banderola. foto: Confederação Brasileira de Futebol @CBF - FB

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain solicită cel puţin 200 milioane de euro în schimbul lui Neymar, a anunţat duminică ziarul Le Parisien, conform căruia această sumă face ca Real Madrid să aibă cele mai mari şanse de a-şi asigura serviciile starului brazilian.

Publicaţia din capitala Franţei precizează că proprietarii din Qatar ai lui PSG, "deranjaţi de dorinţa de a pleca a lui Neymar", vor "mulţi bani în schimbul acestuia". 

Le Parisien reaminteşte că această sumă se apropie de cele 222 milioane de euro pe care Paris Saint-Germain le-a plătit în urmă cu doi ani pentru a-l aduce pe brazilian de la FC Barcelona.

Pentru a face rost de banii necesari în vederea transferului lui Neymar, Real Madrid trebuie să vândă unul sau mai mulţi jucători din actualul său lot, principalii vizaţi fiind galezul Gareth Bale, columbianul James Rodriguez şi spaniolul Isco, scrie la rândul său L'Equipe. Această publicaţie evocă şi un posibil interes al lui PSG pentru unul dintre portarii lui Real, Keylor Navas sau Thibaut Courtois, care ar putea intra în "operaţiunea Neymar".

Presa catalană comentează la rândul ei cazul Neymar, cotidianul Sport asigurând că pentru FC Barcelona "partida nu este încă pierdută", iar "bătălia finală" se va da între Real Madrid şi clubul catalan.

"Clubul parizian a respins toate variantele care i-au fost propuse de către Barcelona şi, în schimb, a avansat într-un preacord cu Real Madrid pentru ca Ney să fie transferat în această vară. Partida nu este încă pierdută, pentru că prioritatea lui Neymar este să semneze cu Baca, însă operaţiunea s-a complicat mult", scrie Sport.

Vezi și: Neymar a lipsit de la primul antrenament al lui Paris Saint Germain și va fi amendat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel