Casillas, inclus în lotul lui FC Porto pentru noul sezon, în ciuda problemelor la inimă

Portarul spaniol Iker Casillas, care a suferit un atac de cord în luna mai, a fost inclus pe lista oficială a jucătorilor cu care echipa FC Porto va aborda noua ediţie a campionatului de fotbal al Portugaliei, informează Reuters.

Fostul căpitan al lui Real Madrid şi al selecţionatei Spaniei figurează în lotul lui FC Porto a cărui componenţă a fost publicată pe site-ul oficial al Ligii portugheze, înaintea meciului de debut în noul sezon, sâmbătă, pe terenul lui Gil Vicente.

Casillas, care a condus naţionala Spaniei la câştigarea singurului său titlu de campioană mondială, în 2010, a disputat 725 de meciuri pentru Real Madrid, înainte de a semna cu FC Porto, în 2015.

El a suferit atacul de cord pe 1 mai, în tipul unui antrenament alături de "dragoni", petrecând cinci zile în spital, înainte de a fi externat, două săptămâni mai târziu, iar presa lusitană sugera la momentul respectiv că fotbalistul spaniol îşi va anunţa retragerea din activitate.

În luna iulie, FC Porto a anunţat că Iker Casillas va primi un rol în cadrul staff-ului tehnic al echipei, până când îşi va rezolva problemele de sănătate.

Luna trecută, echipa portugheză l-a achiziţionat pe portarul argentinian Agustin Marchesin, de la echipa mexicană Club America. Acesta şi-a făcut debutul miercuri, în victoria obţinută de Porto pe terenul lui FC Krasnodar (1-0), în preliminariile Ligii Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel