Carmen Martin (CSM Bucureşti) - Trebuie să muncim ca să facem o echipă adevărată

Extrema dreapta spaniolă Carmen Martin, care a revenit la CSM Bucureşti după doi ani petrecuţi la Nice Handball, este convinsă că vicecampioana României poate ataca toate trofeele în acest sezon.

Mă simt emoţionată, e grozav că m-am întors înapoi aici. Sunt foarte fericită. Nu au mai rămas aşa de multe fete de când eram eu aici. Dar e bine să văd atâtea fete care au crescut mult valoarea echipei CSM Bucureşti. Trebuie să muncim ca să facem din această echipă o echipă adevărată, care să aibă şanse la orice. Obiectivele noastre sunt să cucerim totul, avem echipă pentru asta, trebuie doar să muncim foarte bine şi intens pentru a avea şanse să câştigăm totul. Toate jucătoarele au venit aici cu multă motivaţie, cu multă energie pentru a face ceva. Toată lumea ştie ce vrem noi. Nu ne jucăm, suntem o echipă bună şi vom face totul pentru a merge în Final Four şi să avem cât mai mult succes. Îmi place că am revenit la Bucureşti, am văzut construcţii noi, e plăcut şi aici mă simt ca acasă. Sper că vom fi sănătoase şi că vom juca precum o echipă, a declarat luni Carmen Martin, 31 ani, înaintea primului antrenament cu CSM Bucureşti.

În primul ei sejur la Bucureşti (2014-2017), Carmen Martin a contribuit la cucerirea titlului de campioană a Europei în 2016 şi a trei titluri naţionale.

La naţionala Spaniei, Carmen Martin are în palmares un bronz la JO 2012, un bronz la CM 2011 şi două medalii de argint la CE 2008 şi 2014. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel