Carmen Brumă vine cu o variantă de ronțăieli sănătoase și delicioase. Rețetă simplă

Carmen Brumă
Carmen Brumă

Vă place să ronțăiți?

Carmen Brumă vine cu o variantă de ronțăieli sănătoase. Ce spuneți de năut la cuptor cu boia dulce? Aveți nevoie de: „năut fiert (eu am pus din conservă), două pufuri de ulei de măsline, sare, usturoi și ceapă granulate după gust. Boabele fierte și scurse bine de apă se amestecă împreună cu uleiul și condimentele și se pun la cuptor, pe foaie de copt, timp de 20 de minute la 180 grade (sau până devin ușor crocante)”.

2. -imagine fara descriere- (carmen-bruma-naut_06035500.jpg)

VEZI ȘI: Carmen Brumă: Alimentele care te ajută când sunt temperaturi scăzute. Au efecte foarte bune asupra organismului

Carmen Brumă a spus care sunt cele trei alimente ideale care te ajută când sunt temperaturi scăzute.

„3 ALIMENTE CARE TE AJUTA CAND SUNT TEMPERATURI SCAZUTE.

Frigul influenteaza consumul energetic al organismului. Metabolismul celor care traiesc in tarile nordice, cu temperaturi scazute o buna parte din an, cheltuie mai multe calorii pentru a mentine constanta temperatura de 37 de grade, normala pentru corpul uman. Gerul impune consumul unor produse mai concentrate in calorii (proteine si grasimi de origine animala si vegetala) care sa-i permita organismului sa-si acopere nevoile energetice sporite, daca petreceti mult timp afara.

Iata cateva alimente pe care trebuie sa le includeti in alimentatie atunci cand afara e ger:

1. GHIMBIRUL SI HREANUL. Au efecte asemanatoare, stimuleaza digestia, combat durerile articurale, stimuleaza imunitatea si iti dau senzatia de caldura. Ghimbirul poate fi folosit in ceaiuri calde, limonada, sucuri de fructe, dulciuri sau preparate din carne si peste. Hreanul este, in general, asociat cu carne sau muraturi.

2. CEAPA SI USTUROIUL. Au proprietati antivirale, antibacteriene, antifungice si imbunatatesc circulatia.

3. SUPA DE OASE SI CARNE hraneste corpul si il incalzeste. Poate fi preparata in cantitati mari si congelata in recipiente care sa fie usor de incalzit. Reteta e simpla: se fierbe carnea cu oase (sau pestele intreg) pana cand carnea se desprinde de pe acestea. Se strange spuma care se formeaza la suprafata si se pot adauga legume taiate marunt. Colagenul continut ajuta pielea si articulatiile, mai ales iarna. Supa de carne si oase contribuie si la depasirea mai rapida a racelilor, fluidificand mucusul si ajutand in eliminarea lui”, a spus Carmen Brumă.

VEZI ȘI: Carmen Brumă, secretele unui corp perfect, la DCNews

CITEȘTE ȘI: Cele mai frecvente greșeli atunci când vrei să slăbești. Carmen Brumă: Mănânci fără grăsimi - https://www.dcnews.ro/cele-mai-frecvente-greseli-atunci-cand-vrei-sa-slabesti-carmen-bruma-mananci-fara-grasimi_903597.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel