CANDIDAT PREZIDENȚIALE OFIȚER ACOPERIT. Theodor Stolojan, Traian Băsescu nu a vorbit în van

Președintele Traian Băsescu nu a "vorbit în van" atunci când a spus că există candidaţi ofiţeri sub acoperire, însă este deosebit de grav ca electoratul să nu cunoască cine este, a declarat, joi, la RFI, Theodor Stolojan, europarlamentarul PDL și fost premier al României.

"Din păcate, nu bănuiesc, nu am aceste informaţii. Cred însă că preşedintele nu a vorbit în van, adică fără să aibă informaţii. Cred că este un fapt deosebit de grav ca unul din candidaţi să fie ofiţer sub acoperire, iar cei care merg la vot să nu cunoască acest lucru", a declarat Theodor Stolojan, referitor la declarația recentă a președintelui Traian Băsescu, potrivit căreia între candidaţii la alegerile prezidenţiale ar exista şi un ofiţer sub acoperire.

Marți seară, la B1 Tv, președintele Traian Băsescu a afirmat că unii candidaţi la Preşedinţie nu şi-ar fi completat CV-ul, că trebuie să spună dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi, iar în cazul în care aceștia nu se vor conforma, o va face el.

Citește și CANDIDAT PREZIDENȚIALE OFIȚER ACOPERIT: Emil Hurezeanu: Ofițerul acoperit al lui Taian Băsescu nu poate fi decât Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel