EXCLUSIV  Bogdan Chirieac: ”Domnul Ciuvică l-a atacat groaznic pe Vlăduț Voiculescu”. Replica Dianei Tache. Mugur Ciuvică: Total nepregătiți

Jurnalista Diana Tache și analistul politic Bogdan Chirieac au discutat despre prestația ministrului Vlad Voiculescu la MInisterul Sănătății. 

Analistul politic Bogdan Chirieac și jurnalista Diana Tache au comentat în direct în emisiunea ”Miercurea Neagră” de la DC News și DC News TV după ce Mugur Ciuvică l-a ”atacat” pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu la un post de televiziune. 

Domnul Ciuvică l-a atacat groaznic pe domnul Vlăduț Voiculescu, ministru al transparenței în acest moment. Pentru ascultători și telespectatori, ca să sumarizez, a spus practic că este incompetent. Haideți să restabilim adevărul. În opinia mea, dânsul este cel mai competent ministru al Sănătății pe care l-a avut România până acum și există o mare de ciumă roșie și corupți care vor să îl schimbe, iar domnia sa rămâne călare pe calul alb, cu paloșul în mână, cu armură, cu steag. Nu știu ce steag, dar ca orice cavaler are un steag și face o treabă excepțională la Ministerul Sănătății.” a comentat ironic Bogdan Chirieac. 

”Cei care l-au pus vor să-l schimbe”

Diana Tache a răspuns: ”Nu știu ce tip de treabă face domnul Voiculescu la Ministerul Sănătății, dar pot să vă asigur că problema domnului Voiculescu în momentul acesta nu este că toată lumea vrea să îl schimbe ci cei care l-au pus pe domnia sa pe lista vor să îl schimbe. Chiar dacă îl vedeți pe domnul Barna că vine la susținere și cu declarații pe Facebook, vin și spun că îl susțin pe Voiculescu, nu vedeți că nu se discută despre nimic.  Despre felul în care se gestionează pandemia, despre lipsa acută pe care o au spitalele în România, despre felul în care suntem vaccinați. Nu se mai discută despre absolut nimic pentru că noi discutăm despre niște date despre care nu știm ce a făcut. Mie mi se pare o problemă foarte mare nu doar la domnul Voiculescu ci la toți cei care sunt alături de domnul Voiculescu în gestionarea acestei pandemii. Domnul Voiculescu ce face?”. 

Mugur Ciuvică a completat: Omul are și calități, acum ce să discutăm. Problema lui e că nu face nimic la ministerul ăsta. Ar fi trebuit să se aștepte oricine pentru că omul e incapabil să facă lucruri să administreze. Administrația este o chestie complicată. Că nu face nimic este un lucru absolut normal pentru că ei sunt niște persoane absolut incapabile, în special ăștia de la USR. Sunt total nepregătiți.”

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel