BILANȚ DNA. Toader, REFUZ pentru Kovesi, care e motivul: Aveți o EXPLICAȚIE?

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat-o, pe procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, la CSM, că nu va participa la bilanțul instituției. 

"Spuneați că aveți deschidere la dialog. Mâine aveți bilanțul. Până mâine trebuia să-mi trimiteți raportul și eu nu l-am primit, aveți o explicație? Sigur că aveți. Mi-ați trimis și o invitație și vă mulțumesc, dar sigur nu voi veni, pentru că eu vin acolo să mă uit la dvs., ca ministru al justiției, fără să vă îndepliniți obligația din lege să-mi dați raportul, eu sunt convins că dezbaterile abia încep și nu se termină aici, indiferent de ce va decide CSM, indiferent de ce va decide președintele, indiferent ce va decide CCR, dacă va fi sesizată, sunt convins că dezbaterea va continua și trebuie să continue ca să vedem radiografia exactă." a spus ministrul Justiției, Tudorel Toader. 

"Vor judeca românii"

"Sigur nu va judeca doar secția de procurori, vor judeca românii, societatea în general și convingerea mea este că adevărul iese la suprafață. Trebuie să fim de acord că adevărul trebuie știut, asumat și, dacă are conotații negative, trebuie îndreptat. Spuneți că totul e perfect, eu v-am contrazis în scris" i-a mai spus ministrul Justiției șefei DNA. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel