Decizie CSM. Kovesi, prima REACȚIE după aflarea deciziei

Șefei DNA i-a fost solicitat un răspuns după aflarea deciziei CSM în privința propunerii de revocare făcută de ministrul Tudorel Toader. 

"Tot ce am avut de zis, am spus deja. Voi face public raportul pe care l-am prezentat secției de procurori a CSM," a spus Laura Codruța Kovesi după ce a ieșit de la dezbaterea care a avut loc la Consiliul Superior al Magistraturii.

Reamintim că CSM a decis să dea aviz negativ propunerii de revocare a șefei DNA.

Răspunsul CSM 

"Secția de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis respingerea solicitării ministrului Justiției cu privire la posibilitatea revocării doamnei procuror-șef a DNA. Prin urmare, avizul este negativ. Drept urmare, hotărârea va fi motivată, va fi pusă și transmisă  decidenților în privința luării măsurilor legale. Aceasta este singura declarație pe care o facem astăzi. Motivarea va fi una amplă, asumată, " a declarat Codruț Olaru, vicepreședintele CSM. 

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a fost audiată marţi, la CSM, în cadrul procedurii declanşate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare a ei din funcţie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel