Kovesi, lui Toader: Nu sunt aici să vă conving pe dvs.!

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, i-a dat o replică imediată ministrului Justiției, Tudorel Toader, care a afirmat că nu este convins de argumentele sale. 

"Eu nu sunt aici să vă conving pe dumneavoastră" a fost replica procurorului-șef al DNA. Ea a adăugat: "Dacă voiați să fiți convins ați fi avut o discuție prealabilă și ați fi solicitat explicații pe o cale instituțională, deci eu nu sunt aici ca să vă conving pe dvs., sunt aici să ofer explicații și probe că ceea ce ați susținut dvs în propunere nu e adevărat și nu e real, dvs ați venit cu supoziții și susțineri, eu cu probe și cu documente" a spus Laura Codruța Kovesi. 

Ce i-a spus Toder 

Anterior, Tudorel Toader i-a spus, în urma argumentației sale, că "Pe mine nu m-a convins nimic din argumentele dvs.", "Sigur nu va judeca doar secția de procurori, vor judeca românii, societatea în general și convingerea mea este că adevărul iese la suprafață. Trebuie să fim de acord că adevărul trebuie știut, asumat și, dacă are conotații negative, trebuie îndreptat. Spuneți că totul e perfect, eu v-am contrazis în scris.", "eu sunt convins că dezbaterile abia încep și nu se termină aici, indiferent de ce va decide CSM, indiferent de ce va decide președintele, indiferent ce va decide CCR, dacă va fi sesizată, sunt convins că dezbaterea va continua și trebuie să continue ca să vedem radiografia exactă."

CSM a dat aviz negativ la propunerea de revocare a lui Kovesi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel