CSM, decizie Kovesi. Dancă: Toader trebuie să-și dea DEMISIA

Ionel Dancă, foto: facebook PNL
Ionel Dancă, foto: facebook PNL

După ce Secția de Procurori a CSM a dat aviz negativ raportului de revocare al Laurei Codruța Kovesi de la conducerea DNA, raport realizat de Tudorel Toader, ministrului Justiției i se cere demisia. 

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a afirmat că "După avizul negativ dat de CSM propunerii de revocare a procurorului șef al DNA, Tudorel Toader trebuie să-și dea demisia dacă mai are o urmă de onoare. Nici în fața CSM, Tudorel Toader nu a prezentat niciun motiv temeinic care să impună revocarea conducerii DNA. Dimpotrivă, cu fiecare intervenție publică se afunda tot mai mult în mocirla acuzațiilor lipsite de probe la adresa procurorului șef al DNA. A ales să fie în continuare de partea infractorilor. Așa nu mai poate continua mandatul de ministru al Justiției. Trebuie să plece imediat din funcție!". 

[citeste si]

Astăzi a avut loc o confruntare în CSM, în principal între Laura Codruța Kovesi și Tudorel Toader cu privire la revocarea șefei DNA. Procurorul-șef al DNA a comentat punctele prin care i se cere demisie, iar ministrul Justiției a combătut-o scurt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel