Băsescu, cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă: O să le pună pielea pe băț

Traian Băsescu a fost invitat la Realitatea Tv, unde a discutat diverse subiecte de politică internă si externă.

Legat de ultimele mișcări din PSD și de faptul că urmează un Congres pentru alegerea noului președinte, după încarcerarea lui Liviu Dragnea, fostul președinte al României a avut cuvinte de apreciere pentru premierul Dăncilă:

Viorica Dăncilă este ceea ce am intuit: un om de partid care știe ce vrea. Dacă n-o să le pună pielea pe băț. O să vedeți! Nu mizez că va candida, dar va pune ordine în PSD. Spuneți-mi? Îi mai vedeți dezordonați? Când era Dragnea, își dădeau toți cu părerile. Acum, numai a respirat doamna Firea și a pus-o la colț de nu s-a văzut! Și pe ea și pe Stănescu i-a pus în colț”, a spus Băsescu.

Firea, trimisă să omoare țânțarii

”Eu cred că e un om cu defectele lui, care, după cum vedeți, nu vorbește atât de greu cât părea că ar vorbi cât era Dragnea în spatele ei - și doamna Alexandrescu - e mai expresivă de o bucată de vreme și, pe de altă parte, părerea mea este că știe ce vrea în partid. În primul rând le-a spus: 'Eu vreau să fiu președintele acestui partid. Vă place, bine. Nu, la vale!' Le-a spus-o scurt, fără menajamente. Ceea ce înseamnă că are forță să se impună. Uite, pe doamna Firea a trimis-o să omoare țânțarii, că e plin Bucureștiul de țânțari”, a declarat Traian Băsescu, la ”Jocuri de Putere”, joi seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel