Urmărește emisiunea live


Băsescu face o vizită la Chișinău în săptămâna scandalului de corupție Lucinschi-Pricop

Traian Băsescu Moldova
Traian Băsescu Moldova

Fostul președinte Traiam Băsescu efectuează la sfârșitul acestei săptămâni o vizită în Republica Moldova, potrivit purtătorului de cuvânt al președinției de la Chișinău, Vlad Țurcanu, citat de Radio Chișinău.

Traian Băsescu își onorează astfel o promisiune mai veche făcută președintelui moldovean Nicolae Timofti de a vizita Republica Moldova după expirarea mandatului său de șef al statului român, potrivit sursei Agerpres.

Traian Băsescu, însoțit de Nicolae Timofti, se va deplasa vineri în orașul Soroca unde va vizita Cetatea din localitate, care se află în proces de restaurare, și Biserica 'Sfinții Martiri Brâncoveni'.

În cadrul vizitei sale în Republica Moldova, Traian Băsescu urmează să primească ordinul 'Ștefan cel Mare', a precizat Vlad Țurcanu.

Nicolae Timofti a semnat la 14 martie decretul de decorare a fostului președinte al României cu Ordinul "Ștefan cel Mare", pentru sprijinul acordat Chișinăului și contribuția la promovarea democrației și securității în regiune.

În săptămâna în care Băsescu efectuează această vizită a explodat un scandal de corupție în care sunt implicați Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, și Radu Pricop, ginerele lui Băsescu.

Radu Pricop, ginerele lui Băsescu, urmărit penal în dosarul lui Sergiu Lucinschi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel