Băsescu - CNSAS, colaborare Securitate. Nucleara, apariția și umorul securiștilor

D.C. / 09 mai 2019 / 23:44 Salveaza PDF Comentarii
Traian Băsescu
Descriere foto: Traian Băsescu

CNSAS a anunțat că a demarat o acţiune în instanţă pentru stabilirea calităţii de colaborator al Securităţii în cazul unui parlamentar. Se pare că ar fi vorba despre Traian Băsescu. 

Nucleara

Nucleara ar fi ca informația să-i fie favorabilă lui Traian Băsescu, în sensul care presa, opinia publică ar putea fi intoxicată cu o știre ușor de demontat și, pe scenariul pixelului albastru, să apară o dovadă de necontestat sau să vină cineva să spună că el era Petrov, iar Traian Băsescu ar ieși victimizat din scandalul eventualei colaborări cu Securitatea. Victimizarea celui care a pus forțele Dreptei, al sistemului ar putea duce la PMP de 5%. 

Apariția

Pe de altă parte, istoria ne arată că dosarele lui Traian Băsescu dispar. A fost dosarul cu casa din Mihăileanu. În ciuda acuzațiilor, dispăruse și dosarul său de Securitate. A doua ipoteză este una defavorabilă lui Traian Băsescu: există posibilitatea să nu fie la nesfârșit coincidențe și dispariții, să se mai petreacă și câte o apariție. 

Umorul

A treia este o observație: Dacă numele conspirativ a fost Petrov, este dovada că securiștii aveau și intuiție și umor, pentru că Ilf și Petrov erau doi autori ruși care au creat un personaj legendar și anume escrocul Ostap Bender, care-i păcălește pe toți, era marele maestru al combinațiilor, reușește să strângă o avere pe care o pierde când trece granița în Moldova. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27