Băsescu a reacționat după ce Borza a fost numit consilierul lui Dăncilă: Progres uriaș

Remus Borza
Remus Borza

Traian Băsescu a reacționat, la Realitatea TV, după ce s-a aflat că deputatul Remus Borza a fost numit joi consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, pe probleme economice, reformă și fiscalitate.

Deputatul Remus Borza, fost membru ALDE, a fost numit joi în funcţia de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Decizia premierului Viorica Dăncilă privind acordarea calităţii de consilier a lui Borza a fost publicată joi în Monitorul Oficial. 'Se acordă domnului Remus Adrian Borza calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Activitatea acestuia este neremunerată', se arată în decizia premierului. 

Întrebat de moderatoarea emisiunii de la Realitatea TV, Denise Rifai, ce părere are despre noua numire a premierului Dăncilă în funcția de consilier pe probleme economice, reformă și fiscalitate, în persoana deputatului Remus Borza, Traian Băsescu a răspuns astfel: „Da, este bun. Remus Borza e un bun specialist. O înlocuire a lui Darius Vâlcov cu Remus Borza este un progres uriaș”, a spus Traian Băsescu, joi seară, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel