Barcelona - Real Madrid | El Clasico își caută stadion. Propunere inedită de peste ocean

Data și locul disputării celui mai important meci din Spania, "El Clasico", a devenit o problemă maximă pentru oficialii La Liga și pentru cei de la Federația Spaniolă de Fotbal, din cauza protestelor din Catalonia.

Cotidianul argentinian "Ole", a lansat propunerea ca El Clasico, Barcelona - Real Madrid, să se dispute la Buenos Aires. El Clasico ar trebui să se dispute pe Camp Nou, dar oficialii fotbalului spaniol se gândesc serios să-l amâne sau să-i schimbe locul de disputare, din cauza protestelor care au loc în Catalonia.

"Ce ar fi să vină să joace în Argentina? În contra-partidă cu decizia din finalul anului trecut.. ", scriu argentinienii de la "Ole", citați de FCBN, făcând referire la faptul că Boca - River, din finala Cupei Libertadores, s-a jucat în decembrie, pe Bernabeu. Partida dintre Boca și River, din finalul anului trecut, a fost reprogramată în Spania, după incidentele petrecute pe 24 noiembrie, atunci când returul ar fi trebuit să aibă loc pe El Monumental. Cu două săptămâni mai devreme, pe La Bombonera, cele două mari rivale au terminat la egalitate, scor 2-2.

Anterior, La Liga a cerut Federației Spaniole de Fotbal ca "El Clasico" de pe 26 octombrie să se dispute pe Santiago Bernabeu, și nu pe Camp Nou, așa cum era programat inițial. Cererea vine în contextul în care pe 26 de octombrie a fost anunţat un protest de masă faţă de condamnarea la închisoare a celor 9 lideri separatişti catalani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel