Bărbat, cercetat penal după ce a DISTRUS mașina greșită. Credea că este a fostei soții

Foto ilustrativ: Agerpres
Foto ilustrativ: Agerpres

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu dosar penal după ce a distrus o mașină. El credea că este autoturismul fostei sale soții.

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a distrus o mașină. El credea că este autoturismul fostei sale soții, relatează Agerpres. Potrivit jandarmilor tulceni, bărbatul din municipiul Tulcea a fost observat, luni după-amiază, în timp ce lovea cu pumnii şi picioarele un autoturism parcat pe o stradă din apropierea falezei Dunării, iar persoana care l-a văzut a sesizat infracţiunea la numărul unic de urgenţă 112.

"Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat care a declarat faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, a observat un autoturism care semăna cu autoturismul fostei soţii, iar pe fondul consumului de alcool şi al supărării a distrus oglinzile şi bara de protecţie ale autoturismului", se arată în comunicatul IJJ.

Potrivit sursei, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel