Atenție șoferi! Poliția supraveghează în trafic cu autospeciale neinscripţionate şi motociclete

Brigada Rutieră a Poliției Capitalei supraveghează traficul din București  cu autospeciale neinscripţionate şi motociclete. În urma acestor acțiuni s-au reţinut opt permise de conducere şi au fost amendați 71 de conducători auto.

Brigada Rutieră a Capitalei a avut în trafic, în cursul acestei săptămâni, echipe formate din autospeciale neinscriptionate şi motociclete, "pentru a-i depista şi sancţiona pe acei conducători auto care respectă normele rutiere doar atunci când observă echipajele inscripţionate ale poliţiei", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

 În urma acţiunii au fost sancţionaţi 71 de şoferi, au fost reţinute opt permise de conducere în vederea suspendării şi a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale a depăşit suma de 19.000 de lei.

 Brigada Rutieră menţionează că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

"Într-o mare proporţie accidentul de circulaţie este urmarea erorii umane, cauzată de un anume tip de comportament la volan. Atitudini inadecvate duc de regulă la nenorociri pe drumurile publice, care de cele mai multe ori nu sunt întâmplătoare, pentru că la volan şi cu piciorul pe pedala de acceleraţie, unii şoferi îşi descarcă toate energiile negative acumulate", a atenţionat Brigada Rutieră a Capitalei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel