Atenţie, şoferi. Circulaţie îngreunată din cauza inundaţiilor pe mai multe şosele din ţară

Sunt probleme pentru şoferi pe mai multe şosele din ţară. S-au depus aluviuni pe carosabil, iar traficul este îngreunat. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza aluviunilor depuse pe partea carosabilă ca urmare a precipitațiilor abundente, sunt mai multe drumuri naționale cu circulația restricționată, astfel:

- DN 67 Drobeta Turnu Severin-Motru, kilometrul 5+100 metri, în localitatea Halânga, județul Mehedinți - circulația se desfășoară pe două benzi din patru prevăzute, din cauza apei acumulate într-un pasaj;

- DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu,  kilometrul 206+700 metri, între localitățile Căciulata și Brezoi, județul Vâlcea – circulația este oprită în ambele sensuri;

- DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, kilometrul 209+400 metri, între localitățile Brezoi si Proieni, județul Vâlcea - circulația se desfășoară pe un fir, alternativ.

- DN 7A Brezoi – Obârșia Lotrului, kilometrul 1+700 metri, în localitatea Brezoi, județul Vâlcea -  circulația este oprită din cauza unei viituri.

În toate aceste zone se acționează cu utilaje pentru degajarea căilor de rulare.", transmite Infotrafic. 

Cum se circulă pe autostrăzi

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A1 București-Pitești se circulă în condițiile unui carosabil umed, fiind precipitații sub formă de ploaie.

În ceea ce privește traficul feroviar, circulația este întreruptă pe secția de cale ferată 201 Vâlcea-Sibiu, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea, din cauza mai multor copaci căzuți pe linia de cale ferată. Locomotiva și un vagon al unui tren au deraiat între localitățile Călimănești și Brezoi, fără a fi înregistrate victime. Se acționează pentru degajarea arborilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel