EXCLUSIV  Astrograma Ioanei Mihăilă, amenințare pentru secretele Coaliției. Ce urmează în sănătate. "Trei personalități ca ea: Merkel, Putin și Erdoğan"

Ioana Mihăilă, noul Ministru al Sănătății, este născută pe 20 noiembrie 1980.

Din start observăm că are Soarele în semnul Scorpionului. Ce înseamnă asta? Că este foarte perseverentă, determinată, dornică de putere, îi place să controleze și detestă trădarea de care, de altfel, se teme serios. De asemenea, cere devotamentul total al oamenilor din jur. Pentru un Scorpion, nu există nimic gri, ci doar alb sau negru. Un doctor născut în această zodie este foarte pasionat, curios și are o rezistentă psihică uimitoare.

Conjuncția dintre Soare și Uranus i-a oferit dorința de a fi independentă, de a face lucrurile altfel, da a nu respecta status quo-ul. Având și Mercur tot în Scorpion, Ioana Mihăilă este destul de suspicioasă, se bazează foarte mult pe intuiție și descoperă ușor secretele. În plus, putem fi siguri de ceva: adoră să facă strategii. Conjuncția Venus-Pluto din Balanță îi conferă darul diplomației și o face să lupte pentru ideea de dreptate. Prezența lui Marte, planeta acțiunii, în Săgetător o ajută să fie competitivă și neobosită. Amintim doar trei personalități cu Marte în Săgetător: Angela Merkel, Vladimir Putin și Recep Tayyip Erdoğan.

Din cauza Nodului Sud în Vărsător, Ioana Mihăilă sfidează regulile, constrângerile, tot ce este învechit. Și vrea doar inovație, reformă și digitalizare.

Un lucru este clar. Florin Cîțu are Luna în Scorpion în harta natală, iar Ioana Mihăilă este Scorpion. Prim-ministrul se va înțelege mult mai bine cu actualul Ministru al Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel