Armand îi face pe cei de la PNL ”personaje sinistre”. Liberalii de la Sectorul 1 o acuză de ”manipulare, derapaje grave și minciuni grosolane”

Clotilde Armand, somată să își prezinte scuzele (Facebook)
Clotilde Armand, somată să își prezinte scuzele (Facebook)

Liberalii din Sectorul 1 se ”războiesc” cu edilul Clotilde Armand pe tema ”democrației”. 

Reprezentanții PNL Sector 1 o somează pe primarul Clotilde Armand să își prezinte public scuzele atât consilierilor liberali, cât și cetățenilor din sectorul pe care îl administrează după ce într-o postare făcută pe contul său de socializare a catalogat echipa liberală ca acele ”personaje sinistre”. Această ieșire a edilului a venit după o ședință de consiliu local, la care nu a stat mai mult de 10 minute.

”În această tristă zi pentru democrația românească, când pentru prima dată o ședință a Parlamentului a fost suspendată din cauza manifestărilor violente ale unor personaje care abuzează grav de libertatea de exprimare, observăm derapaje grave, manipulare și minciuni grosolane ale primarului Sectorului 1.

”Armand a întrecut orice măsură”



În disperarea sa după un pumn de like-uri pe Facebook, Clotilde Armand a făcut o postare plină de minciuni și manipulări. Practic, după ore bune de ședință în care primarul Armand a întrecut orice măsura a bunului simț, jignindu-i în mod repetat pe consilierii PNL, practică folosită aproape la fiecare ședință la care binevoiește să stea mai mult de 10 minute, pe Facebook apare un text mizerabil”, au transmis reprezentații PNL Sector 1 într-un comunicat de presă.

Potrivit liberalilor, postarea făcută de primarul Clotilde Armand nu este decât o ”penibilă încercare de auto-victimizare”, mai ales că vine la scurtă vreme după ce alte două membre ale USR au fost victime ale unor agresiuni sau instigări la agresiune, cazul Mogoșoaia, în care o consilieră a fost agresată de doi colegi de consiliu, Gheorghe Dinu (PNL) și Valentin Ene (PMP), respectiv, cazul viceprimarului din Brașov, Flavia Boghiu, căreia un „tânăr liberal” i-a transmis că ”o prinde bine rozul peste tot”.

”Nu are limite, nici argumente”


”Clotilde Armand susține că echipa PNL și Consiliul Local 'încurajează violența și instigă la ură'. Și pentru că nu are limite și nici argumente, încheie postarea în stilul său clasic, cu un epitet nedemn de un primar respectabil, caracterizând astfel echipa liberală: 'personaje sinistre'”, au mai transmis cei de la PNL.

Mai mult decât atât, aceștia o somează pe Clotilde Armand ”să prezinte public scuze consilierilor PNL și cetățenilor Sectorului 1”, subliniind faptul că ”democrația are nevoie mai mult ca oricând de bun simț, de stabilitate și de lideri maturi și echilibrați”.

Ce spune Clotilde Armand

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand a anunțat pe contul său de socializare că îi va acționa în judecată pe cei doi consilieri liberali care au adus jigniri ”nedemne de funcția lor”, mai mult, cere sancționarea acestora de către conducerea PNL.

”Violența și agresivitatea PNL la adresa femeilor continuă chiar acum în ședința Consiliului local al Sectorului 1. Consilierii PNL încurajează violența și instigă la ură în lipsa argumentelor și a proiectelor. Îi voi acționa în judecată pe cei 2 consilieri PNL Sector 1 pentru jignirile nedemne de funcția lor. Locul lor este în altă parte pentru că nu pricep democrația. Totodată, fac un apel la conducerea PNL să sancționeze derapajele acestor personaje sinistre”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel