Anglia - Italia. Oaspeții vor fi susținuți de 1.000 de fani segregați de publicul general

Italia va putea fi susținută de câțiva suporteri în finala de la EURO cu Anglia.

O mie de suporteri ai echipei naționale a Italiei vor intra în Marea Britanie în acest weekend pentru a susține formația preferată la finala EURO 2020 disputată cu Anglia, conform The Guardian. În timp ce unii fanii englezi au savurat în număr mare victoria din semifinalele turneului final și vor plăti mii de lire străinilor de pe internet pentru a ajunge și duminică seara pe Wembley, guvernul britanic i-a ajutat pe italieni să ajungă fără carantină la meci.

Federația Italiană de Fotbal va distribui 1.000 de bilete pentru suporterii care sunt disperați să participe la finala Campionatului European, pentru 610 euro bucata. Termenele și condițiile îi obligă pe italienii care vor participa să intre în Marea Britanie duminică și să plece în aceeași zi. Aceștia vor rămâne într-o bulă, păziți și segregați în toate momentele, neavând contact cu publicul general. La revenirea în Italia, aceștia vor trebui să stea în carantină cinci zile.

La meciul din semifinale al englezilor cu Danemarca, câștigat cu 2-1, au putut pătrunde 67.000 de fani pe Wembley, chiar dacă a părut că au fost mai mulți oameni în stadion. Un număr similar de spectatori va participa și la finală, fiindcă guvernul și Federația Engleză de Fotbal au negat utilizarea totală a capacității arenei, de 90.000 locuri.

Arbitrul Bjorn Kuipers este central la finală

Arbitrul olandez Bjorn Kuipers va fi centralul partidei Anglia - Italia, de duminică seara de pe Wembley, finala turneului EURO 2020, a anunţat joi UEFA, potrivit Agerpres.

Kuipers va fi ajutat la cele două linii de conaţionalii săi Sander van Roekel si Erwin Zeinstra, arbitru de rezervă va fi spaniolul Carlos del Cerro Grande, iar arbitri VAR au fost numiţi germanii Bastian Dankertt, Christian Gittelmann şi Marco Fritz, precum şi olandezul Pol van Boekel.

Conform sursei citate, Kuipers va fi primul olandez care arbitrează o finală de EURO. La turneul final din acest an, Kuipers a arbitrat două meciuri din grupe, Danemarca - Belgia şi Slovacia - Spania, dar şi un sfert de finală, între Republica Cehă şi Danemarca. Olandezul a mai fluierat în două finale ale Europa League şi una din Liga Campionilor, şi a făcut parte din brigăzile de arbitri care au oficiat la EURO 2012 şi 2016 şi la ultimele două Cupe Mondiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel