ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. Anunțul ȘOC al lui Cernat

Facebook / EXATLON România
Facebook / EXATLON România

Marți seară, Cosmin Cernat a făcut un anunț în cadrul competiției Exatlon România cu privire la un concurent din echipa Faimoșilor.

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. Marți, 6 martie, prezentatorul emisiunii Exatlon, Cosmin Cernat, a spus că Andrei Stoica, din cauza problemelor de sănătate, va reveni în România. "Andrei Stoica va veni să-și la revedere înainte să se întoarcă acasă, la familie și la prieteni", a spus Cosmin Cernat.

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. Astfel, după Anda Adam, eliminată prin vot, dar accidentată, și Ion Oncescu, cu probleme renale, încă un Faimos pleacă acasă. Accidentat la genunchi în urmă cu câteva săptămâni, Andrei Stoica a ales să se retragă, întrucât starea medicală nu îi mai permitea să concureze la potențialul său maxim.

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. Imediat după anunțul cu privire la Andrei Stoica, Cosmin Cernat a spus și care sunt cele trei mize de marți. "Mai am trei vești, mai exact cele trei premii pentru care jucăm astăzi. Primul dintre ele, cu siguranță, va naște tensiuni, pentru că jucăm din nou pentru casă. Echipa care va câștiga va sta patru nopți în casă. Al doilea premiu o să vă bucure și el tare, dar cred că nu la fel de mult cum o să fie ultimul. Al doilea premiu e mâncare. Deci, aveți toate motivele să luptați. Și al treilea premiu: o să mergeți într-un loc unde fiecare membru al echipei câștigătoare o să primească mesaje și poze de la cel mai bun prieten", a spus Cosmin Cernat.

[citeste si]

ANDREI STOICA - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că, luni, 5 martie, a fost o zi neagră pentru Războinici, care au pierdut în fața Faimoșilor cu un scor incredibil: 10 la 1, singurul punct fiind adus de Alex. Faimoșii s-au mobilizat și au învins fără drept de apel, din dorința de a nu fi puși în postura de a renunța la unul dintre coechipieri. Astfel, războinicii vor mai pierde încă un coleg, după ce săptămâna trecută Anca a fost trimisă acasă de către telespectatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel