Andreea Sava: Ce să faci ca să arăţi bine în această primăvară. Cinci paşi simpli

Facebook / Andreea Sava
Facebook / Andreea Sava

Andreea Sava a dezvăluit pe blogul personal  ce trebuie să faci ca să arăţi bine primăvara aceasta.  

"În sfârșit vine și vremea mai caldă și avem ocazia să purtăm rochițe frumoase și vaporoase. Și, mai ales, scurte.  Și pantaloni scurți plus că am sesizat că e o tendință în moda de anul ăsta să arătăm abdomenul. Pentru asta, însă, trebuie să-l avem.  Plus picioarele să fie frumoase și tonifiate. Nu de alta dar să nu oripilăm lumea pe stradă.

Nu vă spun că veți arăta ca modelele de la Victoria Secret dar, dacă vă apucați de programul pe care l-am conceput, sigur veți arăta mai bine în scurt timp. Garantez.  Și este o metodă foarte bună de a te pregăti pentru excesele culinare de Paște. Detoxifierea va face totul mai suportabil pentru organism iar dacă dai jos câteva kg înainte, rămâi practic cu silueta intactă după. Așadar iată

Program în 5 pași pentru "renovarea" de primăvară

1. Fă o cură de detoxifiere
Durează doar 3 zile și, pe lângă faptul că organismul se va simți mai bine iar pielea va fi mai frumoasă, vei și da jos câteva kg.

Ziua 1

VEZI ŞI Andreea Sava: 7 variante simple de masă de prânz când ești la birou, ca să nu te îngrași


Mic dejun: Suc din 2-3 grapefruit-uri în care puneţi o lingurinţă de spirulină, pe care o cumpărați de la farmacie. O ceaşcă de ceai de plante, cu miere.

Prânz: O salată mare din castraveţi, roşii, ardei roşu, ardei galben, ţelină, morcovi, ridichi, broccoli şi multe frunze de pătrunjel, cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie plus un pahar de suc din 2 portocale, 1 măr, 2 morcovi, 1-2 cm de rizom crud de ghimbir, tulpină de ţelină.

Cină: o salată din sfeclă roşie, ceapă, usturoi, untişor, salată, andive, mentă, cu ulei de măsline plus un suc făcut la blender dintr-o jumătate de ananas proaspăt şi o felie de pepene galben", scrie Andreea Sava pe blogul persoanl.

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel