Allegri și-a luat adio de la Juventus. Ronaldo, reacție

Cristiano Ronaldo? ”Nu este nimic de făcut” se resemnează Allegri, antrenor Juventus
Cristiano Ronaldo? ”Nu este nimic de făcut” se resemnează Allegri, antrenor Juventus

Antrenorul italian Massimiliano Allegri și-a "încheiat conturile" cu Juventus, echipa alături de care a câștigat în cinci ani tot atâtea tituri și a ridicat de patru ori Cupa și de două ori Supercupa Italiei.

Sâmbătă, 18 mai, tehnicianul în vârstă de 51 de ani a susținut o conferință de presă în care și-a luat adio de la echipă și de la suporteri. Allegri a fost primit cu aplauze de jucătorii săi, "așa mă emoționați", a spus antrenorul când i-a văzut pe toți fotbaliștii în picioare. Președintele clubului, Andrea Agnelli, i-a oferit un tricou cu Juventus, cu numărul 5, pe care scrie "History Alone".

"Îi mulțumesc președintelui, le mulțumesc băieților, am obținut atât de multe bucurii, las o echipă câștigătoare care are potențial să repete și să joace și mai bine în Liga Campionilor. Când m-am văzut cu oficialii clubului ne-am exprimat părerile legate despre viitorul lui Juventus, eu am spus opinia mea și clubul a decis să nu mai fiu eu antrenorul formației. Dar acest lucru nu schimbă nimic în ceea ce privește relația pe care o am cu oamenii de la echipă. A venit momentul să plec, dar las echipa în cea mai bună formă", a spus Massimiliano Allegri, potrivit gazzetta.it, care a fost întrebat și despre viitorul lui:

"Acum nu știu nimic, vom vedea. O pauză ar putea să-mi facă bine. După 15 iulie poate o să îmi vină cheful să mă întorc să muncesc. O să analizez ofertele pe care le voi avea, dacă nu mă voi ocupa de mine, de copiii mei și de soția mea".

Cristiano Ronaldo, reacție

La câteva ore după conferința de presă, o parte dintre jucătorii echipei Juventus au postat pe conturile lor de socializare mesaje de rămas bun pentru Massimiliano Allegri.

"Mulțumesc mister! Am colaborat doar un an, dar a fost excepțional. În afara faptului că ești un antrenor mare, ești și un om extraordinar. A fost o plăcere să lucrez cu tine!", a scris Cristiano Ronaldo.

"Cinci titluri, patru Cupe ale Italiei, două Supercupe ale Italiei și două finale de Liga Campionilor. Ne-am bucurat, ne-am contrat, am sărbătorit. Dar, mai presus de tot, am ajuns acolo unde Juventus merită să fie, mereu prima. Și cele mai frumoase povești se încheie, iar Juventus este înaintea jucătorilor și a antrenorilor. Mulțumesc Mister pentru tot, ție și staff-ului tehnic", a fost mesajul scris de Miralem Pjanic.

Duminică, 19 mai, de la ora 21:30, Juventus va juca acasă cu Atalanta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel