Alex Ferguson, prima apariție după operația pe creier. Video

Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson, celebrul antrenor al echipei Manchester United, a avut prima apariţie publică după operaţia pe creier la care a fost supus în luna mai.

Ferguson, în vârstă de 76 ani, a fost operat pe 5 mai, din cauza unei hemoragii cerebrale, ieşind de la terapie intensivă câteva zile mai târziu. 

Joi, Manchester United a publicat o înregistrare video în care Sir Alex le-a mulţumit membrilor echipelor medicale care l-au îngrijit în toată această perioadă, dar şi tuturor celor care i-au fost alături în momentele dificile, familie, prieteni şi suporteri. 

Celebrul antrenor a anunţat, totodată, că va reveni în tribunele de pe Old Trafford pentru a-i urmări la lucru pe elevii actualului manager al lui United, portughezul Jose Mourinho. 

Sir Alex Ferguson, născut în Scoţia, a condus-o timp de 26 de sezoane pe Manchester United, cu care a câştigat 13 titluri de campion al Angliei şi două Ligi ale Campionilor, între alte trofee. În 1999, el a realizat o triplă incredibilă, impunându-se în Premier League, Cupa Angliei şi Liga Campionilor cu gruparea de pe Old Trafford, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel