Agerpres: Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan (MAI), trei dosare

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne, Carmen Dan, pe domeniul sindical, este vizat în trei dosare penale de înşelăciune, ultraj şi abuz în serviciu, scrie Agerpres care citează surse judiciare. 

Potrivit surselor citate de Agerpres, două dintre dosarele în care vizat ar fi Valentin Riciu s-ar afla pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. În aceste două dosare, Valentin Riciu are calitatea de făptuitor.

Un dosar vizează săvârşirea infracţiunii de înşelăciune şi a fost deschis după ce Valentin Riciu a fost reclamat că a participat, timp de două zile, la o conferinţă sindicală la Constanţa, însă el a figurat ca fiind prezent prin semnătură la serviciu, potrivit sursei citate. 

Al doilea dosar se referă la infracţiunea de ultraj, după ce Valentin Riciu ar fi adresat ameninţări unui alt poliţist mai scrie Agerpres.

[citeste si]

Un alt dosar de abuz în serviciu s-ar afla la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 şi a fost deschis după ce o persoană i-a făcut plângere lui Valentin Riciu pentru că i-ar fi reţinut abuziv permisul de conducere, potrivit sursei citate. 

Valentin Riciu a catalogat ca fiind ”o mizerie” informaţiile apărute în presă că ar avea un dosar penal pentru înşelăciune şi a anunţat că va prezenta chiar astăzi un raport conducerii Ministerului de Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel