AFM a acceptat 14 proiecte pentru instalarea unui număr de 50 de staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi

Foto cu rol ilustrativ: Pexels/Kindel Media
Foto cu rol ilustrativ: Pexels/Kindel Media

Administraţia Fondului pentru Mediu a acceptat 14 proiecte pentru instalarea unui număr de 50 de staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi, în şedinţa Comitetului de Avizare de luni.

'În cadrul Programului Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi, am finalizat analiza dosarelor depuse şi am publicat o nouă listă care conţine 14 proiecte acceptate pentru instalarea unui număr de 50 de staţii de reîncărcare. De asemenea, au fost aprobate 481 dosare pentru 710 autovehicule şi 49 motociclete în cadrul Programul Rabla Clasic.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Iluminat Public, Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi şi Rabla Clasic', se precizează într-un comunicat al AFM. Totodată, au fost aprobate 426 de dosare de finanţare în cadrul Programului Iluminat Public.

'UAT-urile declarate eligibile vor semna în perioada următoare contractele de finanţare pentru creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public', a precizat preşedintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel