Adrian Severin, mesaj către Tudorel Toader: Cum poate dormi liniștit?!

Adrian Severin, fost înalt demnitar al statului, condamnat într-un celebru dosar de corupţie, i-a transmis un mesaj ministrului Tudorel Toader.

"Sunt pline închisorile de deţinuţi polilici, de oameni care nu au încălcat nicio lege şi care stau acolo pentru abuz în serviciu pentru că Guvernul şi Legislativul nu impun măsurile dictate de CCR”, a declarat Adrian Severin la România TV.
 
Ulterior, fostul ministru a revenit și a precizat că: pun o întrebare retorică: Cum poate dormi liniştit ministrul Justiţiei şi liderii politici când ştiu că zac oameni în închisoare? Într-o zi, toţi vor răspunde pentru asta, să nu se îndoiască. Indiferent pe ce cale va veni pedeapsa. Eu nu spun asta ca răzbunare. ", a mai precizat Adrian Severin.
 
Totodată, acesta a vorbit și „despre o acțiune de distrugere a partidelor politice reale, printre altele”. Acesta arată că „distrugerea s-a făcut cu sprijin din interior. Diversele instituții și componente ale statului român au fost distruse cu real sprijin din interior. A fost o metodă eficientă și bine aleasă dacă ne gândim la rezultat”.
 
[citeste si]
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel