EXCLUSIV  Adevărata față a Guvernului Cîțu. Gușă: Sunt vești foarte triste pentru ceea ce va urma. Nu s-a rezolvat nimic

foto gov.ro
foto gov.ro

A plecat Vlad Voiculescu în... vacanță, a venit Ioana Mihăilă din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății în cea de ministru al Sănătății. Cozmin Gușă, analist politic, a vorbit, în emisiunea ”Deferiți mass-media” de la DCNews și Gold FM, despre ce s-a schimbat. 

Cozmin Gușă consideră că ”Guvernul este slab dacă acceptă un intermediar al fostului ministru” la conducerea Ministerului Sănătății, referindu-se la Ioana Mihăilă: ”Era de notorietate că este un intermediar, un soi de alter ego și așa ceva n-ar fi trebuit să fie acceptat”. 

În plus, el consideră că sunt ”interese mari în industrie”, care nu trebuie să fie afectate cu absolut nimic. ”Sunt vești foarte triste pentru ceea ce va urma, pentru că nu s-a rezolvat nimic în coaliție prin această măsură”, a spus Cozmin Gușă, adăugând că în forma noului protocol al coaliției, premierul și-a pierdut autoritatea:

”Autoritatea a fost transferată la cei patru lideri politici care sunt de fapt trei, care sunt de fapt doi: Cioloș și Barna se ceartă și se anulează unul cu altul, mai rămân Orban și Kelemen. Cîțu, după ce a fost făcut zombie și-n fel și chip, acum nu mai are voie nici să schimbe un ministru dacă nu primește acceptul politic. Este adevărata față a instabilității guvernamentale pe care o să o trăim de acum înainte”. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel