Accidentarea lui Spinazzola, bătăi de cap pentru Mourinho. "O pierdere teribilă"

Facebook Leonardo Spinazzola
Facebook Leonardo Spinazzola

Jose Mourinho a spus că accidentarea lui Leonardo Spinazzola este o pierdere teribilă pentru AS Roma, noua sa echipă. 

Noul antrenor al echipei de fotbal AS Roma, portughezul Jose Mourinho, a deplâns, duminică, "teribila pierdere" a fundaşului lateral stânga italian Leonardo Spinazzola, victima unei rupturi a tendonului lui Ahile în meciul câştigat de "Squadra Azzurra" cu 2-1, cu Belgia, vineri seara, în sferturile de finală ale EURO 2020, notează AFP.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani s-a accidentat chiar în ziua sosirii lui Mourinho la Roma.

"Este o pierdere teribilă pentru Italia, dar imaginaţi-vă ce pierdere este pentru mine, care nu-l voi avea la dispoziţie timp de aproximativ şase luni", a declarat Mourinho pentru TalkSport.

"Emerson Palmieri (Chelsea, înlocuitorul său la echipa naţională) este un bun jucător, cu experienţă. Dar Spinazzola a jucat de o manieră incredibilă de la debutul EURO 2020", a spus Mourinho.

Jose Mourinho, fostul antrenor al lui Tottenham, revine în Italia după 11 ani de la tripla reuşită cu Inter Milano - Liga Campionilor, Serie A şi Cupa Italiei. Tehnicianul portughez se află în carantină înainte de începerea antrenamentelor, dar fără fundaşul său stânga titular.

"Suntem dezolaţi pentru pierderea lui Spinazzola pentru câteva luni, dar acesta este fotbalul şi trebuie să fim pregătiţi să începem antrenamentele", a explicat Mourinho, conform Agerpres.

Se caută înlocuitor pentru Spinazzola 

Potrivit Digisport, "The Special One" a trecut pe listă cinci jucători: Cristiano Biraghi, Marcos Alonso, Emerson Palmieri, Federico Dimarco și Robin Gosens, iar favorit ar fi primul.

Biraghi, care joacă la Fiorentina din august 2020, are același impresar cu mijlocașul Romei Jordan Veretout, iar sursa citată susține că mutarea ar fi mai ușoară.

Probabilitatea cea mai mare este ca fundașul stânga să fie doar împrumutat, cu opțiune de transfer definitiv. Dacă nu se vor înțelege cu Fiorentina, oficialii de la AS Roma se vor orienta spre Marcos Alonso (30 de ani), tot ca împrumut, însă italienii ar vrea ca Chelsea să continue să-i plătească jumătate din salariu.

A treia opțiune este Emerson Palmieri (26 de ani), de la Chelsea, nimeni altul decât înlocuitorul lui Spinazzola în naționala Italiei.

Pe lista gialorossilor se află și neamțul Robin Gosens (26 deani), numai că Atalanta cere 40 de milioane de euro în schimbul său. Mai accesibil ar fi Federico Dimarco, pentru care Inter cere doar 10 milioane de euro. Însă chiar și așa, Roma nu vrea să achite această sumă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel