30 de milioane de euro din bugetul de stat pentru TVR

Sursa: paginademedia.ro
Sursa: paginademedia.ro

Societatea Română de Televiziune (SRTv) va primi suma de 30 de milioane de euro din bugetul de stat care va fi folosită pentru emisia terestră a televiziunilor din portofoliul său şi pentru funcţionarea TVR Moldova şi a TVR Internaţional.

Suma pe care Societatea Română de Televiziune (SRTv) o va primi de la bugetul de stat în anul 2016 este mai mică decât cea din anul 2015. Comisiile pentru Cultură ale Parlamentului s-au reunit astăzi și au dat aviz favorabil pentru alocarea sumei către Televiziunea Națională, scrie Pagina de Media.

Suma primită de TVR  reprezintă 29% din sursele totale de finanţare ale SRTv, în timp ce 71% reprezintă venituri proprii, potrivit proiectului de buget al Televiziunii Române pe anul 2016.

Încă de la începutul discuţiilor referitoare la suma primită de la  bugetul de stat în 2016, parlamentarul PSD Georgică Severin, preşedintele Comisiei pentru Cultură din Senat, cel care a condus lucrările şedinţei de vineri, a spus că aceşti bani vor fi destinaţi asigurării emisiei terestre a televiziunilor din portofoliul SRTv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel