SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL

Simona Halep a învins-o pe Daria Gavrilova, locul 45 WTA, în două seturi, scor 6-2, 6-3, după o oră și 18 minute de joc. După ce a câştigat şi în proba de dublu, alături Monica Niculescu, acum Simona Halep urmează să o întâlnească în "optimile" de la Montreal, la simplu, pe învingătoarea din meciul Karolina Pliskova şi Sara Errani.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Daria Gavrilova (22 ani, 45 WTA) a dispus în primul tur de germanca Annika Beck (22 ani, 39 WTA) cu 6-4, 6-3.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Nu este prima dată când Simona Halep se duelează cu Daria Gavrilova.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Simona Halep va juca pentru a treia oară cu Daria Gavrilova.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Simona Halep, desemnată cap de serie numărul cinci, dar devenită a patra favorită a turneului după retragerea Serenei Williams, a câștigat primul duel cu Gavrilova, anul trecut, 2-6, 6-1, 6-2 în turul al doilea la Indian Wells (hard), fiind învinsă anul acesta cu 6-3, 4-6, 6-3 în turul al doilea la Roma (zgură).

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Halep a jucat finala turneului de la Montreal anul trecut, însă a fost nevoită să abandoneze la scorul de 7-6 (5), 6-7 (4), 3-0 pentru elvețianca Belinda Bencic.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Monica Niculescu (28 ani, 61 WTA) va avea un meci dificil cu tânăra letonă Jelena Ostapenko (19 ani, 40 WTA).

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Printre jucătoarele importante care au părăsit competiția din primul tur se numără Monica Puig, Ekaterina Makarova, Caroline Garcia și Sloane Stephens.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. În 2015, Simona Halep a ajuns până în ultimul act la Montreal, unde a fost învinsă de Belinda Bencic, din Elveţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel