România, Fed Cup. Veste bună pentru Halep și echipa noastră

România și Elveția se vor întâlni pe 21-22 aprilie într-o confruntare ce va conta pentru calificarea în Grupa Mondială la Fed Cup.

Pentru elvețience nu va juca cea mai titrată jucătoare a lor: Belinda Bencic. Sportiva care ocupă acum locul 71 WTA a revenit în circuit în acest an după mai multe accidentări, însă săptămâna trecută a avut nevoie din nou de medic, informează GSP.

Bencic trebuia să joace în această săptămână la Lugano, însă a fost nevoită să se retragă din cauza accidentării suferite la picior. Jucătoarea de tenis a anunțat că nu va juca împotriva României.

"Piciorul meu nu este deloc bine. Mă plimb în cârje, cu greu pot merge, este foarte dureros. Nu pot spune altceva. E oribil. Problema este la al treilea deget de la piciorul drept. Nu este o fractură de stres, aşa cum mulţi au scris.

Există lichid în jurul osului şi este foarte dureros. Deci nu pot să fac nimic şi trebuie să fiu răbdătoare. Cred că trebuie să fac o pauză de patru până la şase săptămâni. Depinde de cât de gravă este durerea. Este clar că nu pot juca mai devreme. Oricum, am anulat urmatoarele turnee", a declarat Bencic pentru publicaţia elveţiană Aargaue Zeitung, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel